...

Aftermovie

Aftermovie - Proef de sfeer van het evenement

Aftermovie = herbeleven en sfeerproeven

Herbeleef elk evenement opnieuw met een prikkelende aftermovie. Een aftermovie is een effectieve manier om terug te blikken op een geslaagd evenement. Daarnaast is deze positieve afsluiter niet alleen bedoeld voor aanwezigen. Voor thuisblijvers is een aftermovie een mooie manier om het evenement bij te wonen en de sfeer te proeven. Ook is een aftermovie een goede promotie voor een komende editie.

bezoekers evenement

Voor wie een aftermovie maken

Een aftermovie maak je vooral voor de bezoekers die daarmee hun fijne herinneringen aan het evenement terughalen. Ook wek je enthousiasme op voor het volgende evenement. En een aftermovie stimuleert ook tot sponsoring van een nieuwe editie. En als laatste weegt een after movie soms mee in de beslissing of een artiest op het evenement wil optreden

Een aftermovie laten maken

Bij Rendr Media is een aftermovie voor iedereen. Wanneer je een aftermovie wilt laten maken, kun je onder andere denken aan frisse aftermovies voor feesten, beurzen, workshops en festivals. Bij ons krijg je volledig en kwalitatief filmmateriaal zodat wij een sfeervolle en uitnodigende aftermovie kunnen maken. Zo voorkom je gemiste shots of slechte opnames want er is maar één kans om het te filmen.

kosten aftermovie

Wat kost een aftermovie?

De kosten van een aftermovie hangen af van verschillende factoren zoals:

1️⃣ Is het evenement op één locatie of op meerder locaties

2️⃣ Hoe groot is het evenement

3️⃣ Hoe lang duurt het evenement

4️⃣ Hoe snel moet de aftermovie klaar zijn

5️⃣ Interviews met organisator, gastsprekers, en / of deelnemers

6️⃣ Toevoegen van voice-over en ondertiteling

Er zijn allerlei factoren die de prijs beïnvloeden. Daarom is het lastig om een vaste prijs te noemen. Voor elk budget bedenken wij van Rendr Media een passende oplossing.

Een aftermovie die zich terugverdient

Het maken van een aftermovie wordt gebaseerd op vooraf besproken doelstellingen. Of het nu gaat om compilaties van verschillende highlights, interviews, korte quotes van bezoekers of outtakes uit presentaties. Samen vertalen wij jouw idee naar een passende video als eindproduct. Bekijk onze laatste aftermovie hier

Daarnaast geven we graag advies over wat je met het beeldmateriaal nog meer kunt doen. Beeldmateriaal van het evenement kun je bijvoorbeeld ook toevoegen in een bedrijfsfilm, vacature video of promotievideo. Plannen om een aftermovie te laten maken? Neem contact op met ons zodat wij jouw idee kunnen omzetten naar een unieke video.

aftermovie monteren

Aftermovie time! info@rendrmedia.nl

Nieuwsgierig hoe wij jou aftermovie laten opvallen in de drukke digitale wereld?