...

Video marketing

Video marketing, haal het maximale uit video

Video’s slim gebruiken met video marketing

Video’s maak je vaak voor product, bedrijf en evenement promoties. Door het online gebruik van video’s is een grote keus ontstaan aan marketingmiddelen waarop je een video kunt laten zien. Met video marketing plan je welke marketingmiddelen je inzet en hoe. Zo bereik je met impactvolle video’s het maximale resultaat.

videomarketing middelen
video marketing website

Wat is video marketing

Met video marketing zoek je uit welke marketingmiddelen effectief werken op je doelgroep. Populaire kanalen waarop je video’s kunt tonen, zijn de online accounts van het bedrijf zoals: de website, social media en YouTube. Voor het grote bereik is er natuurlijk het online adverteren. Wij helpen graag bij het kiezen van de kanalen en het opzetten van de video marketing. Hierdoor krijg je voor ieder kanaal de perfecte video en boekt de promotie van de video optimaal resultaat.

Online adverteren en videomarketing

Veel gebruikte kanalen voor het online adverteren van video’s zijn: YouTube, LinkedIn en Facebook. Ook zien wij dat Spotify en het gamers platform Twitch populaire kanalen zijn. Je kunt ook adverteren met video’s op online nieuwssites, webshops en online tv-programma’s. Het succes van de video hangt af hoe en waar je gaat adverteren.

Wij helpen je graag met het opzetten van het video marketingplan zodat de videopromotie optimaal is.

online adverteren YouTube
video voor YouTube marketing

YouTube marketing

YouTube is het populairste kanaal voor het bekijken van video’s. Met YouTube marketing adverteer je op YouTube met de focus op jouw doel en doelgroep. Het bereik dat je met YouTube marketing haalt is groot. YouTube marketing is een belangrijk onderdeel van video marketing. Daarom bespreken wij deze optie altijd voor het maken van een video.

Branded content in je video’s

Met branded content laat je het merk zien in informatieve of amusante content om hiermee meer naamsbekendheid te krijgen. Een voorbeeld van branded content is een drankje dat in een tv-serie wordt gedronken. Of een voetbalgame waarin de voetbalshirts voorzien zijn van een merk. Branded content kunnen wij ook doorvoeren in instructievideo’s of productvideo’s waarin je uitleg geeft en het merk laat opvallen. Voor de videoproductie bekijken we samen of branded content past bij je doel.

branded content in productfilm
interactieve video

Waarom interactieve video

Een interactieve video laat je een keuze maken met knoppen of aanklikbare lagen waarmee de video vervolgt. Bij informatie video’s en e-learning video’s zien wij dat interactieve video’s effectief kunnen zijn. Tot nu toe zijn de online platforms zoals YouTube nog niet zo ver ontwikkeld dat video’s interactief kunnen worden getoond. Interactieve video’s worden nu vooral op de eigen bedrijfswebsite ingezet met een account op een interactief platform. In het gesprek met jou kijken wij graag wat voor soort video de grootste impact geeft aan je doel.

Waar mijn video’s tonen info@rendrmedia.nl

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn waar je video’s kunt tonen, is het goed om deze vraag bij een expert neer te leggen. Bij Rendr Media kunnen we met onze ervaring een juiste afweging hierin maken. Wij maken met jouw informatie een videomarketingplan die past bij jouw wensen. Nieuwsgierig hoe wij je video marketing aanvliegen? Wij zitten vol ideeën maar blijven ook realistisch. Bel ons!