...

Drone video

Drone video, til je film de hoogte in

Drone video - beelden vanuit de lucht

Ontdek de schoonheid vanuit de lucht met dronevideo’s. Leg adembenemende beelden vast van prachtige landschappen en locaties. Drones bieden een uniek perspectief en geven een overzicht van de omgeving. Perfect om jouw mooie omgeving of locatie te laten zien. Beleef de magie van dronebeelden en laat je inspireren.
drone video momentopname
drone video voor vakantiepark

Nuttig zo’n drone video

Drone video voor vakantiepark, camping en speeltuin

Een dronevideo is het ideale visitekaartje voor vakantieparken, campings en speeltuinen, omdat steeds meer mensen online op zoek gaan naar hun volgende bestemming.

Met een prachtige dronevideo wordt de keuze voor hen eenvoudiger. Zo kunnen potentiële gasten een virtuele rondleiding ervaren en de weelderige landschappen, faciliteiten en sfeer van de locatie ontdekken. De luchtopnames bieden een uniek overzicht van het terrein, waardoor gasten de accommodaties, nabijgelegen attracties en de omringende natuur kunnen zien. Een aantrekkelijke dronevideo deel je gemakkelijk op sociale media en zorgt voor meer betrokkenheid en conversie. Met een dronevideo wordt het aantrekken van gasten moeiteloos.

Drone video tijdens evenement

Met een dronevideo van een evenement kun je de grootsheid en gezelligheid van het evenement echt ervaren. Deze indrukwekkende beelden spelen een belangrijke rol in het stimuleren van de ticketverkoop voor toekomstige evenementen. Ze zijn perfect geschikt voor het promoten van het komende evenement en vormen een ideale basis voor een aftermovie.

De dronebeelden geven een overzicht van de drukte, de omvang en de levendige sfeer van het evenement. Het publiek krijgt een realistische indruk van de festiviteiten, de artiesten en de unieke ervaring die het evenement te bieden heeft. Deze visuele impact vergroot de interesse en wekt de nieuwsgierigheid van potentiële bezoekers, wat direct invloed heeft op de ticketverkoop voor de volgende editie.

drone video van evenement
drone video van dorp

Omgeving zien met dronevideo

Een dronevideo is het ultieme middel om een omgeving zoals een natuurgebied, dorpen, steden of rivieren te laten zien. Ook zien wij dat drone beelden van bouwprojecten heel nuttig zijn. Dronevideo’s van een regio of stad zijn ideaal voor natuurorganisaties, gemeentes, provincies en waterschappen.

Dronebeelden voor bedrijf

Drone video beelden kun je goed toevoegen in een bedrijfsfilm wanneer de onderneming met luchtbeelden beter tot zijn recht komt. Zoals het hebben van een A-locatie of een uniek bedrijfspand. 

Drone beelden kunnen wij ook in vacature video’s zetten. Wat dacht je van een gezellig dakterras om te lunchen of te laten zien dat er voldoende parkeergelegenheid is. Het is vaak net die motivatie om te solliciteren.
drone video van bedrijf
drone video voor makelaar

Drone video voor makelaars

Bij de verkoop van bedrijfspanden en luxe woningen biedt een drone video ook voordelen. Er wordt gelijk een goede eerste indruk gemaakt. Daarnaast hebben video’s van panden en woningen een groter online bereik dan wanneer er alleen foto’s worden getoond.

De 5 voordelen om een drone video te laten maken

drone film laten maken

Drone film laten maken

Als eerste luisteren wij wat je wilt bereiken met een drone video. Dan zoeken wij uit welke drone beelden belangrijk zijn voor de bedrijfsfilm, vacature video of promotievideo. We bedenken een goed verhaal en werken dit uit in een script. Dan gaan we filmen en monteren. Ben jij benieuwd hoe wij dit voor jou kunnen oppakken? Rendr Media smeed haar videoplannen in Meppel en bezoekt en filmt locaties in heel Nederland.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Samen op zoek naar de vertaalslag om je boodschap uit te dragen. Plan meteen een gratis gesprek in.