...

Videoregistratie

Videoregistratie = Makkelijk terugkijken en bewaren

Gebruik van videoregistratie

Videoregistratie kun je gebruiken om een activiteit vast te leggen zodat je dit op een later moment weer terug kunt kijken. Bij formele bijeenkomsten zoals een vergadering of inspraakbijeenkomst wordt videoregistratie gebruikt voor het vastleggen en bewaren van de zaken die besproken zijn. Bij informele bijeenkomsten kun je videoregistratie inzetten voor het herbeleven van het evenement, seminar of symposium.

videoregistratie van evenement 1
archief

Videoregistratie als modern archief

Bij formele zakelijke bijeenkomsten kun je videoregistratie gebruiken als modern archief. Je kunt het ook gebruiken als handige manier van notuleren. Of als back-up voor het maken van de notulen zodat alle punten worden meegenomen in de notulen.

Videoregistratie bij evenement

Bij videoregistratie van een informele activiteit ligt de nadruk op het herbeleven en de sfeer van het evenement. Een videoregistratie kun je combineren met een aftermovie of je kunt filmfragmenten van de videoregistratie toevoegen in een vacature video. Door de videoregistratie mee te nemen in je videomarketing kun je maximale bekendheid maken voor het evenement.

videoregistratie bij evenement
leren van video registratie

Leren van video registratie

Om welke bijeenkomst het ook gaat, van een video registratie kun je veel leren. Bij het terugkijken van een zakelijke bijeenkomst kun je rustig en objectief de vergadering bestuderen en hieruit verbeterpunten halen. Dit kan ook bij informele activiteiten nuttig zijn. Door een video registratie van een evenement kun je beter zien wat goed is gegaan en wat in een volgende editie verbeterd kan worden.

Uitbesteden van videoregistratie

Bij videoregistratie van formele bijeenkomsten kun je gemaakte afspraken perfect vastleggen. 

Wanneer je de videoregistratie bij ons uit besteedt, krijg je goede opnames met scherpe beelden en helder geluid. Bij informele bijeenkomsten kun je de activiteit laten proeven en herbeleven. Zo’n videoregistratie wordt ook vaak gebruikt ter promotie van het bedrijf of als reclame voor het volgende evenement. 

 

De twee soorten videoregistraties hebben verschillende doelen en daardoor een eigen plan van aanpak. Bij videoregistratie van evenementen bespreken we vooraf uitgebreid met jou het evenement en of je de opnames ook voor promotie wilt gebruiken. Het filmen van een evenement moet in één keer goed gebeuren. Rendr Media heeft veel ervaring in videoregistraties van kleine informele activiteiten tot grote evenementen. Ook videoregistraties voor zakelijke bijeenkomsten voeren wij met onze passie voor het maken van goede opnames uit. Interesse in hoe wij jouw videoregistratieklus klaren?

Play Video

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We gaan graag in gesprek en bespreken meteen de mogelijkheden!