...

Video bewerking

Video bewerking = ons vakmanschap

Wat is video bewerking

Video bewerking is knippen en monteren van filmopnames, toevoegen van titels, ondertiteling, geluid en gemaakte animaties tot het een complete video is. Video bewerking is nauwkeurig werk waarbij ons vakmanschap het verschil maakt tussen een matige of opvallende video.

De combinatie van mooie filmopnames en knappe video bewerking zorgen ervoor dat een film de aandacht trekt en vasthoudt tot het einde van de film.

video bewerking
filmopname voor videomontage

De kracht van videomontage

De draaidag is afgerond en alle scènes zijn opgenomen door de cameraman. Dan is het tijd voor de videomontage waarin onze creatieve video editor het verhaal op een unieke manier monteert. Van korte video’s met weinig montage tot lange films met veel video editor werk. Met onze video montage krijgt jouw film het echt wauw effect!

Kosten videobewerking

De kosten voor het bewerken van een korte instructievideo met camerabeelden vanuit één positie zijn relatief laag. De prijs voor het bewerken van de video hangt af van de volgende factoren:

Schakel ons videoproductiebedrijf in. Wij gaan samen aan de slag hoe jouw idee het best gefilmd en gemonteerd kan worden. Je krijgt een gave video die past bij jouw budget.

videobewerking bedrijfsfilm
video bewerkt door Rendr Media

Videobewerking uitbesteden

Wanneer een film niet goed is bewerkt, kan het doel van de video falen. Bij Rendr Media bewerken wij dagelijks video’s. Met onze videomontage krijg je een professionele film waarin de boodschap helder is. Omdat filmmateriaal digitaal wordt opgenomen, kan onze video editor aan de film werken waar en wanneer de editor wil.

Daardoor speelt afstand geen rol. Of de film nu in Amsterdam, Tilburg, Zwolle of Groningen wordt opgenomen. Bel of mail ons zodat je komt te weten wat we precies voor je kunnen doen!

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Wil je advies en heb je plannen om een freelance cameraman of cameraploeg in te huren? We gaan graag in gesprek en bespreken meteen de mogelijkheden!