...

Over ons | Rendr Media videoproductiebedrijf

Over videoproductie bedrijf Rendr Media

Welkom bij

Rendr Media

home inspirational creations hero bg shape 05
Jorn Kok portret film bts

Videoproductiebedrijf Rendr Media: jouw verhaal in beeld

Al sinds 2016 brengen we verhalen in beweging.

Rendr Media is dé specialist in het vertellen van verhalen via film. Met meer dan 7 jaar ervaring weten wij precies hoe we dat moeten aanpakken. In ons gesprek met jou bekijken we welke films of video’s het beste effect zullen hebben. Zo kunnen we bijvoorbeeld van een aftermovie ook een korte video maken voor op social media, zodat je optimaal gebruik maakt van de gemaakte opnames.

Afhankelijk van het soort video en de boodschap voegen we bijvoorbeeld dronebeelden en animaties toe. Voor de promotie van grote bouwprojecten maken we time-lapse video’s. En wat we met de filmcamera kunnen, kunnen we ook met de fotocamera. Het vastleggen van de boodschap en sfeer in een beeld zit in ons DNA

Wij geloven dat ieder verhaal het waard is om gezien te worden.

Produceren van video’s met een pakkend verhaal

Ben je op zoek naar een videobedrijf die jouw boodschap omzet in een pakkend verhaal? Wil je dat je ideeën worden vertaald naar aansprekende video's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video's die een verhaal vertellen. Onze passie ligt bij het creëren van video's die van begin tot eind een duidelijke en gepassioneerde boodschap overbrengen.

Videoproductie, onze passie!

Onze liefde voor het maken van videoproducties zit in het omzetten van een boodschap naar een geweldig verhaal. Bedrijfsfilms, productfilms, promotiefilms en vacature video’s zijn uitermate geschikt voor het vertellen van een verhaal. Samen stellen we doelen, eisen en wensen op om zo het resultaat te bereiken. Dit doen we door het bepalen welke videoproductie middelen de video nodig heeft. De middelen variëren van commercials tot aan animaties.

Voor het gebruik van instructievideo’s en e-learning video’s ligt de focus op helpen en leren. Een instructievideo of het leren via een e-learning video gaat makkelijker als de film je nieuwsgierig maakt en houdt. Bij Rendr Media weten we wat nodig is om deze video’s leerzaam en aantrekkelijk te maken. Door ondersteunend beeld toe te voegen, wordt de uitleg van de video, waar de persoon (in de talking head) over praat, heel duidelijk.

Bij het organiseren van een evenement, zijn een livestream video en een after movie effectieve middelen om het evenement veel publiciteit te geven. Zeker met een aftermovie zorg je dat het evenement opnieuw aandacht krijgt en beter wordt onthouden. Rendr Media weet als geen ander de sfeer van het evenement te pakken in een livestream en aftermovie.

Produceren van beeld is onze passie !

Ons team

Van videoproductie bedrijf The NewMedia naar Rendr Media

Produceren van video’s en films is de passie van Jorn Kok. Hij is het creatieve brein en de eigenaar van Rendr Media. Ben je op zoek naar Jorn Kok van The New Media in Steenwijk of Smush in Meppel? Dan ben je aan het goede adres. Met de groei en verdere professionalisering van zijn videoproductiebedrijf, is de nieuwe bedrijfsnaam Rendr Media ontstaan. Dus een nieuwe naam met het vertrouwde gezicht.

Het videoproductie bedrijf zit gevestigd in Meppel in Drenthe direct aan de grens met Overijssel. Rendr Media produceert video’s door heel Nederland. Doordat Meppel direct aan de snelweg ligt, is afstand geen enkel probleem. Zo maken we bijvoorbeeld videoproducties in Amsterdam, Harderwijk, Zwolle en Groningen.

Jorn-Kok_2_RENDRMEDIA

Een aantal van onze tevreden klanten waarvoor wij videoproducties hebben uitgevoerd.

Van vraagstuk naar uitvoering.

Jorn Kok