...

Over ons | Rendr Media videoproductiebedrijf

Over videoproductie bedrijf Rendr Media

Welkom bij

Rendr Media

home inspirational creations hero bg shape 05
Jorn Kok portret film bts

Videoproductiebedrijf Rendr Media: jouw verhaal in beeld

Sinds 2016 brengen we al verhalen in beweging.

Rendr Media is dé videoproducent van films met een verhaal. Met meer dan 7 jaar ervaring weten wij hoe we dit moeten aanpakken. In ons gesprek met jou bekijken we welke film of video’s voor het beste effect zorgen. Wij kunnen bijvoorbeeld van een after movie ook een korte video erbij maken om te plaatsen op social media. Op die manier maak je optimaal gebruik van de gemaakte opnames. Afhankelijk van het soort video en de boodschap, kunnen we bijvoorbeeld dronebeelden en animaties toevoegen. Bij de promotie van grote bouwprojecten kunnen we time lapse video’s maken. En wat wij met de filmcamera kunnen, kunnen we ook met de fotocamera. De boodschap en sfeer in een beeld pakken zit in ons DNA.

Wij geloven dat ieder verhaal het waard is om gezien te worden.

Produceren van video’s met een pakkend verhaal

Wil je een video producent die jouw boodschap vertaald naar een pakkend verhaal? En het idee omzet in een aansprekende video? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het videoproductiebedrijf die gespecialiseerd is in het maken van video’s die een verhaal vertellen. Onze passie ligt bij het vertalen van een video die van begin tot eind een duidelijke en gepassioneerde boodschap overbrengt.

Videoproductie, onze passie!

Onze liefde voor het maken van videoproducties zit in het omzetten van een boodschap naar een geweldig verhaal. Bedrijfsfilms, productfilms, promotiefilms en vacature video’s zijn uitermate geschikt voor het vertellen van een verhaal. Samen stellen we doelen, eisen en wensen op om zo het resultaat te bereiken. Dit doen we door het bepalen welke videoproductie middelen de video nodig heeft. De middelen variëren van commercials tot aan animaties.

Voor het gebruik van instructievideo’s en e-learning video’s ligt de focus op helpen en leren. Een instructievideo of het leren via een e-learning video gaat makkelijker als de film je nieuwsgierig maakt en houdt. Bij Rendr Media weten we wat nodig is om deze video’s leerzaam en aantrekkelijk te maken. Door ondersteunend beeld toe te voegen, wordt de uitleg van de video, waar de persoon (in de talking head) over praat, heel duidelijk.

Bij het organiseren van een evenement, zijn een livestream video en een after movie effectieve middelen om het evenement veel publiciteit te geven. Zeker met een aftermovie zorg je dat het evenement opnieuw aandacht krijgt en beter wordt onthouden. Rendr Media weet als geen ander de sfeer van het evenement te pakken in een livestream en aftermovie.

Produceren van beeld is onze passie !

Ons team

Van videoproductie bedrijf The NewMedia naar Rendr Media

Produceren van video’s en films is de passie van Jorn Kok. Hij is het creatieve brein en de eigenaar van Rendr Media. Ben je op zoek naar Jorn Kok van The New Media in Steenwijk of Smush in Meppel? Dan ben je aan het goede adres. Met de groei en verdere professionalisering van zijn videoproductiebedrijf, is de nieuwe bedrijfsnaam Rendr Media ontstaan. Dus een nieuwe naam met het vertrouwde gezicht.

Het videoproductie bedrijf zit gevestigd in Meppel in Drenthe direct aan de grens met Overijssel. Rendr Media produceert video’s door heel Nederland. Doordat Meppel direct aan de snelweg ligt, is afstand geen enkel probleem. Zo maken we bijvoorbeeld videoproducties in Amsterdam, Harderwijk, Zwolle en Groningen.

Jorn-Kok_2_RENDRMEDIA

Een aantal van onze tevreden klanten waarvoor wij videoproducties hebben uitgevoerd.

Van vraagstuk naar uitvoering.

Jorn Kok