...

Bedrijfsfotografie

Creëer impact met professionele bedrijfsfotografie

Versterk je online aanwezigheid met bedrijfsfotografie uit Meppel

Je hebt het maken van leuke vakantiekiekjes én je hebt het schieten van foto’s die een verhaal vertellen of heel duidelijk een sfeer oproepen of nieuwsgierigheid opwekken. Het maken van foto’s met een “wow” factor is een kunst op zich waarbij vakmanschap, geduld en goed materiaal nodig zijn. Wil jij die wow effect foto’s? Huur dan onze bedrijfsfotograaf in.

bedrijfsfotografie voor marketingmiddelen
bedrijfsfotografie Rendr Media

Onze bedrijfsfotografie

Wij maken professionele foto’s die een behoefte opwekken en de “wow” factor hebben. Wij fotograferen producten voor de consumentenmarkt en zakelijke markt. Daarnaast schieten wij sfeervolle bedrijfsfoto’s voor personeelswerving.

Onze bedrijfsfotografie extra’s

Met het inhuren van onze bedrijfsfotografie pak je de volgende extra’s mee:

maken van bedrijfsfoto’s
Fotografie_Armin_van_Buuren_Clipshoot

Fotograaf inhuren

Of een professionele fotograaf inhuren voor jou beter is, hangt af waarvoor je de bedrijfsfoto’s wilt gebruiken. Voor intern gebruik kunnen foto’s vaak prima zelf gemaakt worden. Bij foto’s die je voor  marketingmiddelen wilt gebruiken, ligt de lat hoger. Met het inhuren van onze fotograaf krijg jij die kwaliteit foto’s.

Foto’s en video’s

Naast foto’s worden video’s ook veel ingezet als marketingmiddel zoals bedrijfsvideo’s, productvideo’s en promotievideo’s. Ga je filmmateriaal opnemen, dan kun je ook een fotograaf inhuren die foto’s maakt. Het voordeel van combineren is dat de locatie waar je filmt al helemaal netjes en klaar is om te filmen en dus ook om foto’s te maken. Bij Rendr Media hebben we videoproductie en bedrijfsfotografie in huis. Dit werkt super effectief.

Play Video about thumbnail_Armin_van_Buuren_LONELY_FOR_YOU
Jorn Kok 2 RENDRMEDIA

Fotograaf inhuren met passie

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Onze passie ligt in creatieve foto ideeën bedenken en deze ideeën vast te leggen in foto’s die jouw boodschap in één beeld pakken. Rendr Media is gevestigd in Meppel. Vanuit Meppel is heel Nederland goed te bereiken. Wij fotograferen voor bedrijven in heel Nederland. Dus waar je bedrijf ook zit, wij schieten graag jouw perfecte plaatjes. 

Bekijk onze beschikbaarheid

We gaan graag in gesprek en bespreken meteen de mogelijkheden!